بادام کاغذی شور می تواند از بین انواع ایرانی یا خارجی به صورت عمده از فروشگاه های معتبر خرید کرد.
فروش عمده بادام کاغذی خام در کشورمان پیش از جشن های باستانی ایران مانند چهارشنبه سوری و نوروز بیشتر می شود و معمولا این آجیل فروشان هستند که برای تامین جنس مغازه ی خود اقدام به خرید می نمایند شاید بگویید که همیشه و در اکثر مواقع بادام کاغذی را در آجیل فروشی ها به صورت بوداده دیده اید بله حق با شماست اما مغازه دارا عمدتا بادام کاغذی خام را تهیه می کنند تا هم بتوانند مدت زمان بیشتری آن را نگهداری نمایند و هم اینکه با توجه از شناختی که نسبت به سلیقه ی مشتریان خود دارند آن را با طعم مورد نظر بو داده و طعم دار کنند البته لازم به ذکر است که بادام کاغذی شور و نمکی بیشترین طرفدار را دارد.
انواع بادام کاغذی خام
انواع بادام کاغذی خام که در بازار به فروش می رسد دو دسته اند بادام کاغذی خارجی و بادام پوست کاغذی ایرانی. بادام کاغذی خارج که به بادام منقا نیز معروف است وارداتی بوده و معمولا پوستی تک لایه دارد از این رو به آسانی شکسته می شود. و نوع ایرانی که به آن بادام محب یا بادام سفید نیز می گویند. این محصول در نقاط مختلفی از ایران کشت می شود و پوستش نسبت به سنگی نازک تر اما از نمونه ی خارجی ضخیم تر است.
واردات بادام کاغذی خام
بادام کاغذی خام خارجی یا همام بادام منقا محصولی آمرکایی بوده که به کشورمان وارد می شود. این محصول دارای طعم مطلوب و قابل قبول است و چنانچه بوداده شود خوشمزه تر هم می شود که این از مهمترین دلایل فروش بالای آن در ایران است از طرفی قیمت بادام کاغذی خارجی مناسب تر از نمونه ی ایرانی است که این نیز خود می تواند یکی دیگر از دلایل باشد.
واردات بادام کاغذی خام خارجی معمولا در گونی های 20 تا 25 کیلویی صورت گرفته و توسط شرکت های پخش در سراسر کشور توزیع می گردد.
منبع: بازار بادام ایران